Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Soijakastike 1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.8g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Spagetti Myllyn Paras10g34kcal1.2g6.7g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%11g18kcal0.3g0.3g1.6g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g2.2g7kcal1.1g0.6g0g0.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g143kcal6g17.2g5.2g1.6g
Valittu annoskoko37g72kcal3g8.6g2.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna18g36kcal1.5g4.3g1.3g0.4g
Arvot/100g100g196kcal8.2g23.6g7.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117569