Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)9g8kcal0.6g1.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto2.8g10kcal0.6g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 0.9g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0g
Leipä, vaaleavarras0.7g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g52kcal3g5.6g2g1g
Valittu annoskoko36g26kcal1.5g2.8g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g13kcal0.8g1.4g0.5g0.3g
Arvot/100g100g71kcal4.1g7.7g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631