Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 6.2g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaa 2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 3.8g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli, paistettu 0.7g0.7kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Pavut tomaattikastikkeessa4g3kcal0.2g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g39kcal2g3.6g1.4g1g
Valittu annoskoko37g19kcal1g1.8g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g10kcal0.5g0.9g0.4g0.3g
Arvot/100g100g53kcal2.7g4.9g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277