Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa4.7g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna (vanha, kuorittu)9g7.7kcal0.2g1.7g0g0.1g
Paprika, punainen7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Heinz ketsuppi1.2g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g68kcal4g5.4g3.2g0.8g
Valittu annoskoko37g34kcal2g2.7g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g17kcal1g1.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g94kcal5.5g7.4g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926