Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g16g20kcal0.8g0.4g1.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g9g34kcal2.6g0.2g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.5g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Ruisjauho Pirkka2.8g8.6kcal0.3g1.7g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g155kcal9.6g6.4g10g1.2g
Valittu annoskoko37g77kcal4.8g3.2g5g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g39kcal2.4g1.6g2.5g0.3g
Arvot/100g100g212kcal13.2g8.8g13.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368