PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 21g7.9kcal0.1g1.5g0g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g2.2g12kcal0g0g1.3g0g
Maito, Kevyt1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g107kcal2.2g14.8g3.6g1.6g
Valittu annoskoko37g53kcal1.1g7.4g1.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna18g27kcal0.6g3.7g0.9g0.4g
Arvot/100g100g146kcal3g20.2g4.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285219