Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 6.8g5.5kcal0.1g1.1g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 2.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Selleri, annos 50g1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g3.4g4.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Herne 2.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g31kcal0.8g4.4g0.6g0.8g
Valittu annoskoko36g16kcal0.4g2.2g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g8kcal0.2g1.1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6g0.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644