Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 14g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%5.5g4.9kcal0.2g0.4g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g29kcal0.6g2.6g1.6g0.6g
Valittu annoskoko37g15kcal0.3g1.3g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g7kcal0.2g0.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g40kcal0.8g3.5g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204