Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g7.1g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Lanttu 4.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Made 5.6g3.8kcal0.9g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.7g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton0.9g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g38kcal2.4g2.6g1.8g0.4g
Valittu annoskoko37g19kcal1.2g1.3g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g10kcal0.6g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g52kcal3.3g3.6g2.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293