Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 3.9g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 5.9g17kcal1.1g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g53kcal2.8g2.2g3.4g0.4g
Valittu annoskoko37g27kcal1.4g1.1g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g13kcal0.7g0.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038