Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 16g4.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Naudan paistijauheliha, Pirkka14g24kcal2.8g0g1.4g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g3.5g11kcal0.1g0.2g1g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)1.4g3.9kcal0.2g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g87kcal6.4g2.4g5.4g0.6g
Valittu annoskoko37g43kcal3.2g1.2g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g22kcal1.6g0.6g1.4g0.2g
Arvot/100g100g118kcal8.7g3.3g7.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242