Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 27g8kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl7g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g75kcal0.8g3g6.4g1g
Valittu annoskoko37g37kcal0.4g1.5g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g19kcal0.2g0.8g1.6g0.3g
Arvot/100g100g102kcal1.1g4.1g8.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768