Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 11g23kcal1.8g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 8.6g3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Pekoni, paistettu 3g15kcal0.5g0g1.5g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g8.8g10kcal0.2g0.3g0.9g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g4.6g12kcal1.2g0g0.8g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g128kcal8.2g1.2g10g0.4g
Valittu annoskoko37g64kcal4.1g0.6g5g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g32kcal2.1g0.3g2.5g0.1g
Arvot/100g100g175kcal11.2g1.6g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390