Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g5.9g8.2kcal0.2g0.1g0.8g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g1.7g4.3kcal0.3g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g102kcal9.2g1.2g6.8g0.2g
Valittu annoskoko37g51kcal4.6g0.6g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g26kcal2.3g0.3g1.7g0.1g
Arvot/100g100g140kcal12.6g1.6g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256339