Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis13g14kcal2.7g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz1.1g1.1kcal0g0.3g0g0g
Sinappinen salaatinkastike pirkka0.5g1.5kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g47kcal5.6g2.2g1.8g0g
Valittu annoskoko37g23kcal2.8g1.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna18g12kcal1.4g0.6g0.5g0g
Arvot/100g100g64kcal7.7g3g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859