Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g10g3.4kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Nautajauheliha 15%7.8g16kcal1.4g0g1.2g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 1g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Munakoiso 15g3.3kcal0.1g0.5g0g0.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g61kcal3.6g2.6g3.8g0.8g
Valittu annoskoko37g31kcal1.8g1.3g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g15kcal0.9g0.7g1g0.2g
Arvot/100g100g83kcal4.9g3.5g5.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465