Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g1.6g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.1g
Riisi tumma 1.3g4.6kcal0.1g1g0g0.1g
Tattarisuurimo / -jauho 1.2g3.8kcal0.1g0.7g0g0.1g
Hirssisuurimo / -jauho 1.2g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g37kcal1g7g0.2g0.6g
Valittu annoskoko37g19kcal0.5g3.5g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g9kcal0.3g1.8g0.1g0.2g
Arvot/100g100g51kcal1.4g9.6g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241