Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka1.5g1.2kcal0g0.3g0g0g
Palsternakka 4.2g2.7kcal0g0.5g0g0.2g
Porkkana 4.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Juuriselleri 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g6.3g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl4.2g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)6.3g15kcal0.7g0g1.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.2g12kcal0.8g0g0.9g0g
Persilja 1.3g0.3kcal0g0g0g0.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g78kcal3.6g4.2g4.2g1.4g
Valittu annoskoko37g39kcal1.8g2.1g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna19g19kcal0.9g1.1g1.1g0.4g
Arvot/100g100g105kcal4.9g5.7g5.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566