Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g4.6g13kcal0.9g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g14g7.8kcal0.2g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g42kcal2.2g3.4g2g0g
Valittu annoskoko37g21kcal1.1g1.7g1g0g
Annoskoko puolitettuna18g11kcal0.6g0.9g0.5g0g
Arvot/100g100g58kcal3g4.6g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250