Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g20g15kcal0.4g3.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g9g21kcal1.1g0.2g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g77kcal3g8g3.4g0.6g
Valittu annoskoko37g38kcal1.5g4g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g19kcal0.8g2g0.9g0.2g
Arvot/100g100g105kcal4.1g10.9g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219