Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g13g8.1kcal0.2g1.7g0g0.1g
Porsaanpaisti vähärasvainen 13g20kcal3.5g0g0.7g0g
Porkkana 4.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g65kcal7.6g4.4g1.6g0.6g
Valittu annoskoko37g33kcal3.8g2.2g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g16kcal1.9g1.1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g89kcal10.4g6g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301