Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Voi ingman1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g14g47kcal1.7g9.2g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g164kcal5g28.8g3g2.6g
Valittu annoskoko37g82kcal2.5g14.4g1.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna18g41kcal1.3g7.2g0.8g0.7g
Arvot/100g100g223kcal6.8g39.1g4.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565