Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.3g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g202kcal4.2g28.6g7.4g1.4g
Valittu annoskoko37g101kcal2.1g14.3g3.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna18g51kcal1.1g7.2g1.9g0.4g
Arvot/100g100g275kcal5.7g39g10.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198