Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu13g38kcal0.5g0.5g3.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 9g6kcal0.3g0.5g0.3g0g
Katkarapu 5g3.4kcal0.7g0g0.1g0g
Sieni-sipulihakkelus 6.3g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g3.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g99kcal3.2g2.8g8.4g0.4g
Valittu annoskoko37g49kcal1.6g1.4g4.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g25kcal0.8g0.7g2.1g0.1g
Arvot/100g100g135kcal4.4g3.8g11.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636