Thaimaalainen kanakeitto

1.Kuori ja keitä juurekset kypsiksi vedessä ja soseuta keitos.

2. Lisää murskatut valkosipulit, mausteet, valkoviini, raastettu inkivääri, sitruunamehu sekä pieneksi kuutioidut kanapalat.

Anna kiehua pienellä lämmöllä n. 10-15- minuuttia siten, että kanapalat kypsyvät.

Tulisieluisempi voi laittaa chiliä reilusti.

3. Lisää kookosmaito joukkoon, mutta älä enää kiehuta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 589 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g3.7g4.1kcal0.9g0g0.1g0g
Bataatti, kuorittu 1.9g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 3.1g1.7kcal0g0.4g0g0g
Porkkana 2.4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk5g2.5kcal0g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Valkoviini kuiva 0.7g0.5kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g27kcal1.8g2g1g0.4g
Valittu annoskoko37g13kcal0.9g1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g7kcal0.5g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g36kcal2.5g2.7g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93101