Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu14g31kcal1.2g0.9g2.5g0.2g
Ketsuppi, Felix1.1g1kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 1.1g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka4.8g2.7kcal0g0.7g0g0.1g
Ruokakerma 5%, Valio8.8g5.7kcal0.1g0.4g0.4g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)7g18kcal1.8g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g120kcal6.2g4.8g8.4g0.6g
Valittu annoskoko37g60kcal3.1g2.4g4.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g30kcal1.6g1.2g2.1g0.2g
Arvot/100g100g163kcal8.4g6.5g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493