Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 31g52kcal5.3g0g3.5g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)3.4g4.2kcal0.3g0.1g0.3g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g131kcal11.2g0.2g9.6g0g
Valittu annoskoko37g66kcal5.6g0.1g4.8g0g
Annoskoko puolitettuna18g33kcal2.8g0.1g2.4g0g
Arvot/100g100g178kcal15.2g0.3g13g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800