Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee31g61kcal5.9g0g4.2g0g
Rypsiöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Tilli, tuore 3.1g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g166kcal12g0g13g0.2g
Valittu annoskoko37g83kcal6g0g6.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g42kcal3g0g3.3g0.1g
Arvot/100g100g225kcal16.3g0g17.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603