Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5.5g40kcal0.1g0g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Hermesetas -neste0.5g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 8.2g32kcal3.7g2.3g0.6g1.2g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g2.7g16kcal0.6g0.5g1.4g0g
Maitorahka, Valio, 0,314g8.9kcal1.5g0.6g0g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.3g0kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g210kcal13.4g6.8g14g2.8g
Valittu annoskoko37g105kcal6.7g3.4g7g1.4g
Annoskoko puolitettuna19g53kcal3.4g1.7g3.5g0.7g
Arvot/100g100g285kcal18.2g9.2g19g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257667