ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi11g15kcal2.2g0g0.7g0g
Amerikan pekoni 1viipale2.3g7.4kcal0.3g0g0.7g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g2.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g3.4g5kcal0.1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g76kcal5.8g6g3g0.4g
Valittu annoskoko37g38kcal2.9g3g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g19kcal1.5g1.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399