Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 16g7.2kcal0.1g1.1g0.1g0.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g12g46kcal0g11.5g0g0g
Suklaa tumma 7g36kcal0.3g3.7g2.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g179kcal0.8g32.6g4.6g1.8g
Valittu annoskoko37g89kcal0.4g16.3g2.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna19g45kcal0.2g8.2g1.2g0.5g
Arvot/100g100g242kcal1.1g44.2g6.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914