Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 3.3g20kcal0.8g0.2g1.8g0.2g
Hasselpähkinä 2.5g16kcal0.3g0.1g1.5g0.4g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Voi 2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 3.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Puolukka 9g3.6kcal0g0.6g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 6.8g8.2kcal0.2g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g196kcal4.4g3.2g18g1.6g
Valittu annoskoko37g98kcal2.2g1.6g9g0.8g
Annoskoko puolitettuna18g49kcal1.1g0.8g4.5g0.4g
Arvot/100g100g267kcal6g4.3g24.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228514