Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali13g2.7kcal0.2g0.4g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 11g26kcal2.1g0g1.9g0g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g60kcal4.8g1.4g3.8g0.8g
Valittu annoskoko37g30kcal2.4g0.7g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g15kcal1.2g0.4g1g0.2g
Arvot/100g100g82kcal6.5g1.9g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704