Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%5.6g10kcal1.1g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkokaali keräkaali 14g3.9kcal0.2g0.6g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g31kcal2.6g1.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko37g15kcal1.3g0.8g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g8kcal0.7g0.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g41kcal3.5g2.2g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648