Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 120g33kcal1.4g4.9g0.2g2.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen48g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Kurkku, tuore40g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Päärynä kuorittu 112g49kcal0.3g8.9g0.1g4.4g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki40g32kcal5.2g0.8g0.8g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g263kcal14.8g34.2g3.4g15.8g
Valittu annoskoko360g132kcal7.4g17.1g1.7g7.9g
Annoskoko puolitettuna180g66kcal3.7g8.6g0.9g4g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714