Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Taloussuklaa, Fazer75g386kcal2.9g42g22.5g4g
Valkosuklaa panda, levy 130g30g168kcal2.5g16.5g10.2g0g
Vispikerma Flora 20%131g289kcal3.9g6.6g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g2038kcal49.6g131g143.2g8g
Valittu annoskoko360g1019kcal24.8g65.5g71.6g4g
Annoskoko puolitettuna180g510kcal12.4g32.8g35.8g2g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452