Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 89g126kcal11.1g0.3g9.1g0g
Perunajauhot,rainbow80g261kcal0.1g65.2g0.1g1.1g
Sokeri 68g278kcal0g68.3g0g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Mansikka 47g22kcal0.2g4g0.1g0.9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g24g92kcal0g23.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 47g20kcal0.5g1.9g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g1603kcal24g327.4g19.4g7.6g
Valittu annoskoko360g802kcal12g163.7g9.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna180g401kcal6g81.9g4.9g1.9g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.5g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386