Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 54g187kcal5.5g38.1g0.7g1.9g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g21g22kcal1.2g3.1g0.5g3.5g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g38g173kcal0.2g0.2g19.2g0g
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.8g0.1g4.7g0g
Mustikka metsä- 75g33kcal0.4g4.8g0.5g2.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 84g54kcal2.7g4g2.9g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.1g8.3kcal0g2.1g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g2.1g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g1405kcal31.8g178g59.6g15.8g
Valittu annoskoko360g703kcal15.9g89g29.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna180g351kcal8g44.5g14.9g4g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520