Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 90g128kcal11.3g0.3g9.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki75g42kcal6.4g3.7g0.1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)7.5g0.7kcal0.1g0g0g6.4g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g15g86kcal2.7g1.1g7.4g1.8g
Kauralese 38g135kcal6.8g17.1g2.9g6.6g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g38g225kcal7.9g2.5g20.3g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%90g207kcal26.1g2.3g10.8g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g1675kcal123.4g59.6g101.4g29.6g
Valittu annoskoko360g837kcal61.7g29.8g50.7g14.8g
Annoskoko puolitettuna180g419kcal30.9g14.9g25.4g7.4g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658