Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Riisi, keitetty, suolaa 42g58kcal1g12.8g0.1g0.4g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g127g89kcal6.2g15.2g0.9g0g
Soijakastike 4.2g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)120g90kcal21.5g0.6g1.2g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g56g55kcal11g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g670kcal80.2g59.4g15g1.2g
Valittu annoskoko360g335kcal40.1g29.7g7.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna180g168kcal20.1g14.9g3.8g0.3g
Arvot/100g100g93kcal11.1g8.3g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171560