Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.8g0.6g1.1g
Omena, keskikokoinen 200g75g26kcal0.1g5.3g0.2g1.3g
Päärynä kuorittu 75g33kcal0.2g6g0.1g2.9g
Valio Viola sinihome tuorejuusto38g60kcal3g1.5g4.9g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g23g59kcal6.1g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g407kcal20.4g33.2g19.2g10.6g
Valittu annoskoko360g204kcal10.2g16.6g9.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna180g102kcal5.1g8.3g4.8g2.7g
Arvot/100g100g57kcal2.8g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849