Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 41g7.4kcal0.2g1g0.2g0.3g
Porkkana 48g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Palsternakka 16g10kcal0.1g1.8g0.1g0.7g
Paprika, punainen8.5g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 24g8.4kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Tomaattimurska 59g17kcal0.3g3.1g0.1g1.1g
Kasvisliemikuutio 3.1g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g155kcal5.6g22.2g2.6g8.8g
Valittu annoskoko360g77kcal2.8g11.1g1.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna180g39kcal1.4g5.6g0.7g2.2g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820