Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g17g152kcal0g0g16.9g0g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl113g405kcal2.3g3g42.8g0g
Katkarapu 34g23kcal4.9g0g0.4g0g
Tilli mauste5.6g1kcal0.1g0.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 11g60kcal0g0.1g6.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g23g63kcal4.3g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g1760kcal54.2g7.2g169.2g0g
Valittu annoskoko360g880kcal27.1g3.6g84.6g0g
Annoskoko puolitettuna180g440kcal13.6g1.8g42.3g0g
Arvot/100g100g244kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646