Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 32g20kcal0.2g3.7g0.1g1.4g
Porkkana 84g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Peruna, vanha, kuorittu 68g52kcal1.3g10.6g0.1g0.7g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g28g104kcal8.4g16.1g0.7g0.7g
Grahamjauho 22g71kcal2.3g13.2g0.5g2.1g
Ruokasuola jodioitu 3.7g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g5.3g3.9kcal0.1g0.9g0g0g
Flora culinesse13g97kcal0g0g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g752kcal25.6g98.2g24.8g14g
Valittu annoskoko360g376kcal12.8g49.1g12.4g7g
Annoskoko puolitettuna180g188kcal6.4g24.6g6.2g3.5g
Arvot/100g100g105kcal3.6g13.6g3.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237