Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 94g155kcal15.7g0g10.3g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g80g54kcal1.3g10.5g0.2g0.6g
Porkkana, raaka, annos 100g49g14kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g7.9g9kcal0.2g0.5g0.7g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%31g34kcal0.8g0.8g3.1g0g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g588kcal37.4g33.4g32.8g4g
Valittu annoskoko360g294kcal18.7g16.7g16.4g2g
Annoskoko puolitettuna180g147kcal9.4g8.4g8.2g1g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440264