Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 150g36kcal2.7g3.3g0.5g3.5g
Vesi162g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.7g3kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g12g34kcal2.3g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g289kcal15.2g9g19g7.8g
Valittu annoskoko360g145kcal7.6g4.5g9.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna180g72kcal3.8g2.3g4.8g2g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532