Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g271g258kcal21.7g38g1.9g21.7g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Oliiviöljy 26g233kcal0g0g26.4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g7.5g1.5kcal0g0.5g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka23g19kcal0.8g4.3g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g1049kcal46.6g90.2g57.2g44.8g
Valittu annoskoko360g524kcal23.3g45.1g28.6g22.4g
Annoskoko puolitettuna180g262kcal11.7g22.6g14.3g11.2g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678