Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima17g66kcal4.9g0g5.1g0g
Katkarapu 113g77kcal16.2g0g1.2g0g
Tomaattimurska 141g41kcal0.8g7.5g0.3g2.7g
Hunaja 1.8g6kcal0g1.5g0g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g70g176kcal7g30.2g2.5g4.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g769kcal58.4g80.2g21g15.8g
Valittu annoskoko360g384kcal29.2g40.1g10.5g7.9g
Annoskoko puolitettuna180g192kcal14.6g20.1g5.3g4g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471