Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,371g46kcal7.8g3g0.2g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)35g254kcal0g0g28.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.7g0.4g1.3g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit56g12kcal1.9g1.1g0g1.4g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g56g104kcal12.4g1.1g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 47g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl56g192kcal1.1g1.7g19.7g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g1607kcal65.8g66.6g118g5.8g
Valittu annoskoko360g804kcal32.9g33.3g59g2.9g
Annoskoko puolitettuna180g402kcal16.5g16.7g29.5g1.5g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245