Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow53g37kcal8.9g0g0.2g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g26g53kcal5.4g0g3.5g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g35g60kcal2.7g1.8g4.6g1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g70g20kcal0.8g3.4g0.3g2.1g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1.8g3.9kcal0.3g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana721g345kcal36.2g11g17.6g6.2g
Valittu annoskoko361g173kcal18.1g5.5g8.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna180g86kcal9.1g2.8g4.4g1.6g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652